Kesäaktiviteetit

Rib-vene ajelu

Tunne vauhdin huuma Rib Vene ajelulla tutustuen saaristoon. Varusteet kelin mukaan. Mahdollista myös commando ajelu pienemmillä Rib veneillä. Kenties safari Söderskärin majakalle? samallan tutustuen rannikkomme historiaan.

Kesto: n. 2h

Kirkkovenesoutu

Vetoo!, Vetoo! Nostata tiimihenkeä ja ryhmätöyätaitoja kirkkovene soudlla. Tässä lajissa on tärkeää että tehdään samanaikaisesti ja saumattomasti. Samalla kunto nousee ja ihaillaan kauniita saaristomaisemia.

Kesto: n. 2h

Kirveenheitto

Keskittymistä ja tekniikkaa vaativa laji! Leikkimieleiset kirveenheittokisat porukassa ? Samalla nauttien luonnosta. Kirveenheitto on keskittymistä vaativa laji, jossa varmasti kokee onnistumesen iloa ryhmässä.

Kesto: 1-2h

Luontopolku

Luontopolku, jossa käydään näköalatornissa. Torni nousee 26m merenpinnan yläpuolelle aivan puiden latvojen tuntumaan. Hienolla säällä voi tornista nähdä Söderskärin majakan. Reitin matkalla voi tutustua saaren monimuotoiseen luontoon. (Ohjattu tai omatoimi ) n 45min.

Frisbee Golf

Tutsustu frisbee golfin koukuttavaan luonteeseen. Ohjattu lyhyt rata, jossa harjoutellaan lajin saloihin. Pelaa joukkoeena tai yksin. Ryhmähenkeä nostattava strateeginen laji.

Kesto n. 2h

Kalastusretki

Ohjattu kalastusretki oppaan kanssa. Opas tietää paikat ja niksit miten kalaa saadaan paikallisislla vesillä. Retki sisältää tarvittavat luvat ja varusteet. Koe kalastuksen rauhallinen -ja odottava luonne.

Kesto: 2-5h

Aktiviteetit ovat ohjattuja ammattilaisen toimesta !

Joukkoepelit

Kolmi -ja viisottelut puhallus ja heittolaijeissa ovat suosittuja ryhmäaktiviteettejä. Lajit kuten jousiammunta, puhallusputki – ja kirveenheitto  saavat varmasti kisatunnelman kattoon! Tandem hiihto ja palapeli tehtävät kasvattavat mukavasti moniulotteisuutta -ja tiimihenkeä.

Olut tasting

Olut tasting koulutetun somelierin kanssa. Tanskassa työskennellyt ja kouluttautunut Olut somelier kertoo eri oluiden valmistukseta -ja oluen makumaailmasta. Tasting sisältää maistettavat oluet.

Show bartenders

”Kun pelkkä drinkki ei ole tarpeeksi ” kuuluu slogan! Maistuvat drinkit valmistuvat lennokkaasti show hengessä. Show bartenders taikoo drinkkejä jonglöörimäisellä tavalla. Vauhdikas ja viihdyttävä tapahtumanumero , joka varmasti saa vauhtia iltaan!

Yhteistyökumppanimme