Seasong Hyvinvointipaketit

Luonnosta ja liikunnasta virkeyttä arkeen

Yrityksesi henkilöstö on sen suurin voimavara. Tästä syystä hyvinvointi on aina tekemisen keskiössä. Seasong yhdessä Erimooverin kanssa voi tarjota sinun yritykselle monipuolisen räätälöidyn hyvinvointipaketin vierailusi ajaksi aina kokonaisista Wellnes päivistä yksittäisiin liikunnallisiin ohjelmanumeroihin tai hyvinvointi luentoihin. Räätälöi omasi tai tilaa valmis paketti!

Erimover on suomen johtava liikuntapalveluja tuottava yritys. Yhdessä Erimoverin kanssa voimme tarjota kattavan paketin erilaisia hyvinvointi pohjaisia ohjlemanumeroita aina usean päivän kestävvän seminaariin asti.

Hyvinvointipäivä Seasongilla

Varaa nyt itsellesi hyvinvointipäivä meillä. Ohjelmaan kuuluu sopivasti kokoustamista, liikuntaa ja luentoa sekä terveellistä ruokaa.

Mindfulness 90min

Opettele pysähtymään hetkeen ja hallitsemaan hengityksesi. Tietoisen läsnäolon luento ja käytännön harjoitus.
Miten oikeasti tiedät, miten voit ja mitä tunnet? Mitä tiedämme itsestämme? Tietoisuuden avulla voit nähdä ja kuulla, olla läsnä. Tietoisuus voi olla oman sisäisen maailman aistimista.

Ryhmäkoot 1-10henk., 11-20henk, 21-30henk, 31-40henk

 

Archipelago Race (60 min)

Sisältää erilaisia toimintarasteja, joissa joukkueet kisaavat leikkimielisesti toisiaan vastaan. Pisteet ovat eri tavalla haastavia, osa on fyysisesti haastavampia ja osa taas haastaa älyllisesti.

Esimerkkirasteja: Suppauskilpailu pienen saaren ympäri, Tulen sytyttäminen ilman välineitä, Uintiviesti

Etsintätehtävä: Esimerkiksi ”Etsi suoristusrauta”, jolloin metsästä pitää etsiä jokin suoristusrautaa muistuttava asia,Historiallinen pulmanratkaisu

 

 Skumppajooga 30-90min.

Vetreyttä kroppaan Joogan ja skumpan avulla! Kun kaipaat irtiottoa arjesta -hyvien ystävien seurassa, SkumppaJooga on loistava ratkaisu tähän. Tunnin aikana tehdään joogasta tuttuja liikkeitä ja liikesarjoja samanaikaisesti, kun kädessä on lasi täynnä kuohuvaa.

Kysy myös Äijäjooga! Miehille oma versio!

Tuntien kestot: 30, 60 , 90 ja 120min

Lihaskunto & kehonhuolto

Seasong RVP (60 min)

Lihaskuntopainotteinen “täsmätunti” reisille, vatsalle ja pakaroille. Tunti alkaa selkeällä alkulämmittelyllä. Lihaskunto-osuudessa keskitytään reisi-, vatsa- ja pakaralihasten vahvistamiseen. Lopuksi lyhyet noin 5 minuutin venyttelyt.

 

 

Seasong kehonhuolto 60min

Kehonhuoltotunti, jossa keskitytään syvien lihasten hallintaan, pinnallisten lihasten rentoutumiseen ja venyttelyyn sekä liikkuvuuden lisääntymiseen. Tuntirunko on vaihteleva ja sisältää sopivassa suhteessa tasapaino-, liikkuvuus-, kehonhallinta- ja venyttelyharjoituksia. Tämä rauhallinen, miellyttävä ja hyvää tekevä tunti sopii kaikille!

Hyvinvointiluennot

Tarjoamme erilaisia liikuntaan ja ravitsemukseen liittyviä hyvinvointiluentoja. Luento sopii hyvin esimerkiksi koulutustilaisuuden kevennykseksi tai tietoiskuksi. Reippaat ja mukaansatempaavat luennoitsijamme tulevat ravitsemustieteen, fysioterapian ja stressinhallinnan -aloilta.

Hyvinvoinnin eri osa-alueiden luennot 60min, 90min ja 120min

SUP

SUP Outdoor Basic

SUP lautailu 60-90min

SUP Outdoor melontaretki

SUP melontaretki 90-120 min.

SUP tunnit (1 -20hlö )

SUP Pilates, SUP Yoga, SUP Cross, SUP Fit & Balance, SUP RVP ja SUP VSP