Café Seasong

Till skärgårdssommarens höjdpunkter hör Café Seasong, en oas och rastplats för båtfarare, sommargäster och andra skärgårdsbesökare. Vårt sommarkafé slår upp sina dörrar i början av juni och välkomnar alla gäster till slutet av augusti.

Här kan du njuta av skärgården och havet på Café Seasongs terrass med laxsmörgås, rökt lax- eller skinktoast, köttpiråger och andra både salta och söta bakverk, kaffe, te och läskande drycker. Vid större evenemang bjuds det också på matigare portioner och sommardrinkar. Vårt kafé har B-utskänkningstillstånd.

Café Seasong på Norrkullalandet står värd för båttävlingar, midsommarfest, levande musik med svängande band-kvällar, bryggdans samt öppnings- och avslutningsfest på båtsäsongen. Du kan också reservera bastu och badtunna med utsikt över havet på vårt kafé.

Café Seasong
LAT N 60°13,94´LON E 25°21,65
Telefon: 050 357 4249
www.facebook.com/cafeseasong

Sommaren 2018 närmar sig! Här har ni sommarens viktiga datum, kom med och ha det roligt!

Cafe Seasong öppningsfest 15.6.2018

Cafe Seasong Race 16.6.2018 kl. 14:00
Bybåttävlingen för samman båtmotorsportens vänner. Under den händelserika tävlingssdagen njuter vi av musik och Café Seasongs cafetjänster. Det kommer även finnas festaremat på detta hela familjens evenemang!

Seasongs Midsommar 22.6.2018
På Seasongs Midsommar bjuds det på Café Seasongs läskande sommardrinkar.

Norrkullaloppet och sommarcaféets avslutningsfest 11.8.2018 kl 14:00
Norrkullaloppet är en anriksfull båttävling vars rötter går tillbaka ända till 1950-talet. Ett av tävlingens viktigaste syften är att främja juniorförare, av vilkas stjärnstunder vi får njuta av på denna glada tävlingsdag. Café Seasong erbjuder tilltugg under hela dagen.