HAVSNÄRA SEASONG FINNS PÅ NORRKULLALANDET I SIBBO SKÄRGÅRD

Seasong är en unik helhet som erbjuder ramarna för fest, möte, representation, rekreation och semester i skärgårdsmiljö. Vi är belägna på den vackra ön Norrkullalandet, med utmärkta förbindelser från huvudstadsregionen och Borgå. Skärgårdsmiljön, våra fräscha och trevliga utrymmen samt våra mångsidiga tjänster erbjuder en högklassig helhetslösning för företagsgrupper, festgrupper och semesterfirare.

SEASONG FÖR HAVSNÄRA MÖTEN, REPRESENTATION OCH FEST

Villa Seasong lämpar sig ypperligt för både företags- och festevenemang. Villans stora ljusa utrymmen, stora terasser, välutrustade bastuavdelningar och badtunna skapar utmärkta förutsättningar olika typers evenemang. Vi har också en mindre mötes- och bastubyggnad, Strand Seasong.

Villa Seasong tillsammans med Strand Seasong, skärgårdsnaturen, havet och ett mångsidigt utbud av rekreationstjänster gör att vi på Seasong kan erbjuda en unik skräddarsydd helhet för just dina behov.

SKRÄDDARSYDDA TEMA- OCH REKREATIONSDAGAR ÅRET OM

Skärgården erbjuder ypperliga rekreationsmöjligheter. Då ni kommer bort från kontoret får ni chansen att utveckla er laganda och utveckla nya idéer i den vackra skärgårdsmiljön. På sommaren kan aktiviteterna vara t.ex. en charterkryssning, segling, kyrkobåtsrodd, en kanotutflykt eller en fartfylld RIB-safari. På vintern kan vi arrangera t.ex. snöskovandring, pilkning och snöskotersafari.

FEST

Skärgården erbjuder en fantastisk inramning för fest, vare sig det gäller bröllop, födelsedag, släkt- eller vänträff, midsommarfest, kräftkalas, skördefest, julfest, firma- eller föreningsfest. Vi tar hand om festarrangemangen, festmiddagen och serveringen, samt om ni så önskar, festprogrammet. Varje årstid har sin specifika charm som ger både er och era gäster en oförglömlig fest.

INKVARTERING

Villa Seasongs högklassiga två personers sovrum ligger på övre våningen och ger plats för inalles 26 övernattningsgäster. Dessutom kan vi erbjuda stugorna Ahti, Olympia och Oihonna som alla har stugkök, bastu, dusch och terrass samt bäddplats för 8 personer. Villan tillsammans med semesterstugorna ger utrymme för inalles 50 övernattande gäster.

TRAKTERING

Seasong har specialiserat sig på fisk- och vilträtter. Våra mötes-, middags- och festmenyer baserar sig på äkta inhemska och lokala råvaror samt nordiska smaker. Vår skärgårdsmeny är en älskad klassiker bland våra kunder, men våra skickliga kockar skapar också gärna både fest- och middagsmenyer enligt specialönskemål och smakinriktningar som våra kunder framför.

CAFÉ SEASONG

På sommaren förvandlas vår mötes- och bastubyggnad Strand Seasong till sommarkafé som betjänar båtfarare och gäster som är på utflykt i skärgården. Vårt kafé bjuder på salta och söta bakverk, läskande drycker och annat smått och gott som kan avnjutas på kaféets stora öppna terrass invid havet. Café Seasong betjänar er vid båttävlingar, midsommarfest, bryggdans och under skärgårdssäsongens högtider. Café Seasong har utskänkningsrättigheter.

Det lönar sig att besöka skärgården även under vintern!

Visste du att det finns mycket att göra i skärgården även vintertid? Du kan åka ut till vår ö med svävare och njuta av det breda utbudet av aktiviteter vi erbjuder tillsammans med våra många yrkeskunniga samarbetspartners. Vi erbjuder t.ex. snöskotersafaris, pilkning, räddningsdräktsimning, vaksimning och isskulpturering. Du kan också grilla korv vid vår lav och vandra upp till utkikstornet. Friluftsdagen kronas av våra läckra vilt- och fiskrätter, bastuns värme och våra trevliga inkvarteringstjänster.

Varmt välkommen till Norrkullalandet!

Förfrågningar och bokningar tel. +358 10 3466 144 / myynti@seasong.fi

Höst- och vintermöten i Sibbo skärgård

 

Ta vara på stunden! Kom och njut av skärgårdens höstfärger och krispiga vintermorgnar. Bjud ditt team på lite arktisk magi och stämningsfull gemenskap medan ni njuter av nordiska smaker.

Gå ner till strandklipporna och få en chans att koppla av från höstbrådskan. Titta med ett lugnt sinne på de vita topparna, och skapa tilltro för en framgångsrik vintersäsong. Låt braselden värma upp kinderna efter kylan, och njut av bastubadet utan tidspress.

Våra två dagars arktiska skärgårdsmöten innehåller stämningsfulla havstransporter, smakliga mötesmåltider, första mötesdagens middag och övernattning i tvåpersoners rum. Även användning av bastuavdelningen ingår i priset.

Pris från 199€/person +moms. Erbjudandet kan användas under tiden 11/2017-3/2018.

Kära vänner!

Sommarcaféet Café Seasong har stängt under hösten och vintern.

Under sommaren har vi njutit av båttävlingar, midsommarfest, bandkvällar och inlednings- och avslutningsfestligheter. Det har varit trevligt att tillbringa sommardagar med er och vi väntar på att få träffa er igen nästa sommar!

Seasongs fest-, mötes-, inkvarterings- och aktivitetsverksamhet fortsätter året runt.

Även Pörtö Lines turtrafik kan användas dagligen för dagsutflykter: www.portoline.net

KONTAKTUPPGIFTER

Seasong Travels Oy Ab
PB 24
01151 Söderkulla
tel. +358 10 3466 144
myynti@seasong.fi
seasong.fi

LAT N 60°13,94´LON E 25°21,65

TAG KONTAKT