Merellinen kohde Sipoon Saaristossa

Seasong on merellinen juhla-, kokous-, virkistys-, ja majoituskohde Sipoon saaristossa. Meidän rakkaudella rakennettu kohteemme seisoo uljaalla paikalla Norrkullalandetin saarella, erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingistä, Vantaalta ja Porvoosta. Saaristomiljöö, raikkaat ja viihtyisät tilat, sekä monipuoliset palvelumme tarjoavat tasokkaat puitteet yritysryhmille, juhlavieraille, lomanviettäjille ja päiväretkeilijöille.

Merelliset kokoukset ja yritystilaisuudet

Villa Seasong on laadukas ja raikas paikka kokoustaa. Tunnelmallinen merimatka, raikkaat kokoustilat, ikkunoista avautuva merinäköala, laajat terassialueet, viihtyisät saunatilat sekä palju luovat miellyttävät kokouspuitteet. Lisäksi asiakkaitamme palvelee pienempi kokous- ja saunarakennuksemme Strand Seasong. Suomen luonto, sekä monipuoliset virkistyspalvelut luovat ensiluokkaiset puitteet myös yritysvieraiden isännöinnille.

Virkistyspäivät

Saaristo tarjoaa upeat puitteet virkistyspäivien vietolle. Irtiotto toimistorutiineista ja yhteiset hetket merellisissä maisemissa kehittävät tiimihenkeä ja kirvoittavat uusia raikkaita ajatuksia. Yhdessäolo ja aktiviteetit myös parantavat henkilöstön hyvinvointia. Kesällä saaristossa liikutaan risteillen, meloen, kirkkoveneellä soudellen, SUP-laidoilla, ryhmäliikunta tai RIB-veneellä ajellen. Talvisin aktiviteetteihin kuuluvat mm. moottorikelkkasafarit, lumikenkäkävely, pilkkiretket ja potkukelkkailu.

Juhlapalvelut

Saaristo on huikea paikka juhlia. Kohteemme tarjoaa lämminhenkiset ja ikimuistoiset puitteet saaristohäille, syntymäpäiville, valmistujaisjuhlille ja ystävien kokoontumisille. Juhannusjuhlat, rapujuhlat, pikkujoulut ja polttarit kuuluvat nekin saaristossa vietettävien juhlien kirjoon. Osaavat kätemme huolehtivat juhlajärjestelyistä, maistuvista juhlaillallisista, sekä halutessanne myös juhlaohjelmasta. Saaristo on tunnelmallinen juhlapaikka ympäri vuoden.

Majoituspalvelut

Asiakkaitamme palvelevat myös saunalliset kahdeksan hengen rantamökit, Ahti ja Olympia ja Oihonna. Mökit ovat hyvin varusteltuja ja sopivat hyvin perheiden ja ystävien lomanviettoon. Mökit tarjoavat majoitustilaa yhteensä 26 hengelle. Sipoon kunnan virkistysalueelta löytyvät kauniit hiekkarannat, grillipaikat, beach volley kenttä sekä luontopolku näköalatornille.

Ryhmäruokailut

Saaristokohteemme on erikoistunut kala- ja riistaruokiin. Laadukkaat kokous-, illallis- ja juhlaruokailut syntyvät pitkälti saari-isäntiemme itse kalastamista, metsästämistä ja poimimista raaka-aineista. Painotammekin ruokailuissa aitoja kotimaisia raaka-aineita, lähiruokaa ja pohjoismaisia makuja. Saaristolaiskattaus on rakastettu klassikko, mutta meidän ammattitaitoisten keittiömestariemme käsityönä syntyvät hyvin monenlaiset illallis- ja juhlaruokailut.

Café Seasong

Rannan kokous- ja saunarakennuksemme Strand Seasong muuttuu kesäisin veneilijöitä ja retkeilijöitä palvelevaksi Café Seasongiksi. Auringossa kylpevä kesäterassimme ja uusitut tilamme tarjoavat maistuvia makeita, pikkusuolaisia sekä virvokkeita. Café Seasongilla on keskeinen rooli kesätapahtumissamme;  Kahvila palvelee venekisojen, juhannusjuhlien, bändi-iltojen, laituritanssien sekä vene- ja mökkikauden päätösjuhlien viettäjiä. Kahvilassa on anniskeluoikeudet.

Café Seasong

Kahvilamme palvelee lauantaina 20.8. ja lauantaina 27.8. klo 13.00-19.00. ☕ Tervetuloa nauttimaan saariston henkeäsalpaavista maisemista ja lämminhenkisistä kahvilatuokioista. Kahvilassa ja sen aurinkoisilla terasseilla nautitaan lohivoileivistä, savulohi- ja tapaksista sekä suolaisista piirakoista. Lisäksi kahvilassa tarjoillaan maistuvia makeita ja virvokkeita. Kahvilassamme on anniskeluoikeudet.

Kahvilan kuulumisista lisää osoitteesta www.facebook.com/cafeseasong

Yhteysaluksella Norrkulla-
landetiin! Ilmatyynyaluksella talvella.

Auringossa kylpevät aallot, laaja saariverkosto virkistysalueineen, luonnonhiekkarannat ja kesäkahvilapalvelumme kutsuvat retkeilijöitä!

Kunnan virkistysalueella käytössäsi ovat myös grillipaikat ja kelohonkapöydät, luonnonmukainen beach volley kenttä, sekä kaunis patikkapolku näköalatornille. Saaressa voi myös geokätköillä.

Saaristoon voit tutustua hyödyntämällä Sipoon, Porvoon ja Helsingin merialueilla liikennöivän Pörtö Linen yhteysaluskuljetuksia.

Liikennöintiaikataulut Norrkullalandetiin löydät täältä
www.portoline.net / 050 322 16 10

WROOOM! VAUHDIKASTA MENOA SIPOON SAARISTOSSA!

Café Seasong Race 18.6.2022 klo 14.00

Seasong Juhannus  24.6.2022

Poker Fun Run  IM  Klo 15:00

Norrkullaloppet 30.7.2022 klo 14.00

Tervetuloa seuraamaan moottoriveneiden kyläkisoja Norrkullalandetiin!  Kilpakalentereiden uudehko tulokas Café Seasong Race, sekä jo pitkät perinteet omaava Norrkullaloppet tarjoavat jännittäviä kisatunnelmia kaikenikäisille. Kisapäivinä nautitaan Café Seasongin kahvilapalveluista, festariruoasta ja live-musiikista.

Yhteystiedot

Seasong Travels Oy Ab
PL 24
01151 Söderkulla
Myyntipalvelu puh. +358 10 3466 144

Arkisin klo 9:00-16:00

myynti@seasong.fi
seasong.fi

Cafe Seasong
avoinna 10.6.2022 alkaen

Puh: 050 3574249

cafe@seasong.fi

Tietosuojaseloste

LAT N 60°13,94´LON E 25°21,65

Ota yhteyttä