Merellistä tunnelmointia ja elämyksiä Sipoon saaristossa - alle tunnin päässä Helsingistä!

Rentoudu upeissa puitteissa Seasongin hellässä huomassa! Sauna ja palju, herkkuruokaa ja huikeita elämyksiä odottamassa sinua!

Yrityksille

Tule kokoustamaan tai virkistäytymään työporukalla saariston hellään huomaan!

Villa Seasong on virkistävän erilainen ja kaunis paikka kokoustaa. Tunnelmallinen merimatka, ikkunoista avautuva merinäköala, laajat terassialueet, viihtyisät saunatilat sekä palju luovat miellyttävät kokouspuitteet. Lisäksi asiakkaitamme palvelee pienempi kokous- ja saunarakennuksemme Strand Seasong.

Suomen luonto, sekä monipuoliset virkistyspalvelut luovat ensiluokkaiset puitteet myös yritysvieraiden isännöinnille.

Majoitus

Tule rentoutumaan ja nautiskelemaan saariston rauhasta! Luonnonhiekkarannat, Norrkullalandetin vehreät metsät ja auringonpaisteessa kisaavat aallot luovat tunnelmalliset puitteet lomanvietolle. Myös saariston syksy ja arktinen talvi tarjoavat rauhaa ja elämyksiä.

Norrkullalandet

Koe ainutlaatuinen elämys saariston sydämessä! Pääset matkustamaan Norrkullalandetiin yhteysaluksella kesäisin ja ilmatyynyaluksella talvisin.

Laaja saariverkosto virkistysalueineen ja luonnon hiekkarannat kutsuvat retkeilijöitä. Sipoon kunnan virkistysalueella käytössäsi ovat myös grillipaikat ja kelohonkapöydät, beach volley -kenttä sekä kaunis patikkapolku näköalatornille. Saaressa voi myös geokätköillä!

Cafe Seasong

Kesäkahvila Café Seasong on saariston helmi.

Kahvipannut kuumenevat kesäisin tarjoten tunnelmallisia kahvihetkiä saaristossa liikkuville veneilijöille ja retkeilijöille. 

Kahvilassa ja sen aurinkoisilla terasseilla nautitaan lohivoileipiä, savulohi- ja kinkkutoasteja sekä suolaisia piirakoita. Lisäksi tarjolla on maistuvia makeita naposteltavia ja virvokkeita. Isompien tapahtumien yhteydessä tarjolla on myös festariannoksia ja kesädrinkkejä.

Vauhdikasta menoa moottoriveneillä!

Tervetuloa seuraamaan moottoriveneiden kyläkisoja Norrkullalandetiin!  Kilpakalentereiden uudehko tulokas Café Seasong Race, sekä jo pitkät perinteet omaava Norrkullaloppet tarjoavat jännittäviä kisatunnelmia kaikenikäisille. Kisapäivinä nautitaan Café Seasongin kahvilapalveluista, festariruoasta ja livemusiikista.

Tule mukaan!

17.6.2023 Cafe Seasong Race
22.7.2023 Norrkullaloppet 

Katso Kuvia Norrkullaloppet 2022 -venekilpailusta

Varaa mökki

Café Seasong

Café Seasong palvelee
jälleen ensi kesänä!

Kesäkahvila Café Seasong on saariston helmi. Kahvipannut kuumenevat kesäisin tarjoten tunnelmallisia kahvihetkiä saaristossa liikkuville veneilijöille ja retkeilijöille. 

Kahvilassa ja sen aurinkoisilla terasseilla nautitaan lohivoileipiä, savulohi- ja kinkkutoasteja sekä suolaisia piirakoita. Lisäksi tarjolla on maistuvia makeita naposteltavia ja virvokkeita. Isompien tapahtumien yhteydessä tarjolla on myös festariannoksia ja kesädrinkkejä.

Vauhdikasta menoa moottoriveneillä!

Tervetuloa seuraamaan moottoriveneiden kyläkisoja Norrkullalandetiin! 

Kilpakalentereiden uudehko tulokas Seasong Race, sekä jo pitkät perinteet omaava Norrkullaloppet tarjoavat jännittäviä kisatunnelmia kaikenikäisille. Kisapäivinä nautitaan Café Seasongin kahvilapalveluista, festariruoasta ja livemusiikista. Tule mukaan!

Katso Kuvia Norrkullaloppet 2022 -venekilpailusta!