MERELLINEN JUHLA- JA KOKOUSKOHDE SAARISTON SYDÄMESSÄ – ALLE TUNNIN MATKAN PÄÄSSÄ HELSINGISTÄ!

 

 

SEASONG on alle tunnin matkan päässä Helsingistä sijaitseva merellinen juhla-, kokous- ja majoituskohde Sipoon saaristossa. Meidän rakkaudella rakennettu Villamme seisoo uljaalla paikalla Norrkullalandetin saarella, erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingistä, Vantaalta ja Porvoosta. Saaristomiljöö, valoisat ja viihtyisät tilat sekä monipuoliset palvelumme tarjoavat tasokkaat puitteet yritysryhmille, juhlavieraille, lomanviettäjille ja päiväretkeilijöille.

kokous

Kokoukset ja yritystilaisuudet

Villa Seasong on laadukas ja raikas paikka kokoustaa. Tunnelmallinen merimatka, valoisat kokoustilat, ikkunoista avautuva merinäköala, laajat terassialueet, viihtyisät saunatilat sekä palju luovat miellyttävät kokouspuitteet. Lisäksi asiakkaitamme palvelee pienempi kokous- ja saunarakennuksemme Strand Seasong. Suomen luonto, sekä monipuoliset virkistyspalvelut luovat ensiluokkaiset puitteet myös yritysvieraiden isännöinnille.

redrib

Virkistyspäivät

Saaristo tarjoaa upeat puitteet virkistyspäivien vietolle. Irtiotto toimistorutiineista ja yhteiset hetket merellisissä maisemissa kehittävät tiimihenkeä ja kirvoittavat uusia raikkaita ajatuksia. Yhdessäolo ja aktiviteetit myös parantavat henkilöstön hyvinvointia. Kesällä saaristossa liikutaan yhdessä luonnossa, metsissä, merellä risteillen, meloen, SUP-laidoilla tai RIB-veneellä ajellen. Talvisin ulkoaktiviteetteihin kuuluvat mm. moottorikelkkasafarit, lumikenkäkävely, pilkkiretket ja potkukelkkailu.

seasong-banner15

Juhlapalvelut

Saaristo on huikea paikka juhlia. Kohteemme tarjoaa lämminhenkiset ja ikimuistoiset puitteet saaristohäille, syntymäpäiville, valmistujaisjuhlille ja ystävien kokoontumisille. Juhannusjuhlat, rapujuhlat, pikkujoulut ja polttarit kuuluvat nekin saaristossa vietettävien juhlien kirjoon. Osaavat kätemme huolehtivat juhlajärjestelyistä, maistuvista juhlaillallisista, sekä halutessanne myös juhlaohjelmasta. Saaristo on tunnelmallinen juhlapaikka ympäri vuoden.

majoitus2

Majoituspalvelut

Asiakkaitamme palvelevat myös saunalliset kahdeksan hengen rantamökit, Ahti ja Olympia ja Oihonna. Mökit ovat hyvin varusteltuja ja sopivat hyvin perheiden ja ystävien lomanviettoon. Mökit tarjoavat majoitustilaa yhteensä 26 hengelle. Sipoon kunnan virkistysalueelta löytyvät kauniit hiekkarannat, grillipaikat, beach volley -kenttä sekä luontopolku näköalatornille.

Riista

Ryhmäruokailut

Saaristokohteemme on erikoistunut kala- ja riistaruokiin. Laadukkaat kokous-, illallis- ja juhlaruokailut syntyvät pitkälti kotimaisista raaka-aineista, lähiruoasta ja pohjoismaisista mauista. Saaristolaiskattaus on rakastettu klassikko, mutta meidän ammattitaitoisten keittiömestariemme käsityönä syntyvät hyvin monenlaiset illallis- ja juhlaruokailut aina rennosta buffetruokailusta tyylikkääseen pöytiin tarjoiltuun illalliseen. Meillä on valikoimassamme myös täysin vegaaninen menu, aina kauden raaka-aineita korostaen.

seasong-cafe

Café Seasong

Rannan kokous- ja saunarakennuksemme Strand Seasong muuttuu kesäisin veneilijöitä ja retkeilijöitä palvelevaksi Café Seasongiksi. Auringossa kylpevä kesäterassimme on mainio paikka maistella makeita jäätelöitä, pikkusuolaisia sekä virvokkeita. Café Seasongilla on keskeinen rooli kesätapahtumissamme – kahvila palvelee venekisojen, juhannusjuhlien, bändi-iltojen, laituritanssien sekä vene- ja mökkikauden päätösjuhlien viettäjiä. Kahvilassa on anniskeluoikeudet.

Café Seasong

Kahvilamme kiittää asiakkaita kuluneesta kaudesta ja palvelee jälleen ensi kesänä. ☕ Tilojamme Strand Seasong, Villa Seasong sekä Seasong mökkejä voit vuokrata ympäri vuoden.

Tervetuloa taas ensi kesänä nauttimaan saariston henkeäsalpaavista maisemista ja lämminhenkisistä kahvilatuokioista. Kahvilassa ja sen aurinkoisilla terasseilla nautitaan lohivoileivistä, savulohi- ja tapaksista sekä suolaisista piirakoista. Lisäksi kahvilassa tarjoillaan maistuvia makeita ja virvokkeita. Kahvilassamme on anniskeluoikeudet.

Kahvilan kuulumisista lisää osoitteesta www.facebook.com/cafeseasong

TULE NORRKULLALANDETIIN!

YHTEYSALUKSELLA KESÄISIN, TALVISIN ILMATYYNYALUKSELLA.

Laaja saariverkosto virkistysalueineen ja luonnon hiekkarannat kutsuvat retkeilijöitä. Sipoon kunnan virkistysalueella käytössäsi ovat myös grillipaikat ja kelohonkapöydät, luonnonmukainen beach volley kenttä sekä kaunis patikkapolku näköalatornille. Saaressa voi myös geokätköillä.

Saaristoon voit tutustua hyödyntämällä Sipoon, Porvoon ja Helsingin merialueilla liikennöivän Pörtö Linen yhteysaluskuljetuksia.

Liikennöintiaikataulut Norrkullalandetiin löydät täältä!

WROOOM! VAUHDIKASTA MENOA SIPOON SAARISTOSSA!

Tervetuloa seuraamaan moottoriveneiden kyläkisoja Norrkullalandetiin!  Kilpakalentereiden uudehko tulokas Café Seasong Race, sekä jo pitkät perinteet omaava Norrkullaloppet tarjoavat jännittäviä kisatunnelmia kaikenikäisille. Kisapäivinä nautitaan Café Seasongin kahvilapalveluista, festariruoasta ja live-musiikista.

Yhteystiedot

myynti@seasong.fi
seasong.fi

Seasong Travels Oy Ab
PL 24
01151 Söderkulla

Cafe Seasong
Puh: 050 3574249
cafe@seasong.fi

Tietosuojaseloste

LAT N 60°13,94´LON E 25°21,65

Ota yhteyttä