Seasong

Seasong on merellinen juhla-, kokous-, virkistys-, ja majoituskohde Sipoon saaristossa. Meidän rakkaudella rakennettu kohteemme seisoo uljaalla paikalla Norrkullalandetin saarella, Uudenmaan saaristossa Suomenlahdella. Kohteemme sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingistä, Vantaalta ja Porvoosta.

Päärakennuksemme Villa Seasong tarjoaa korkealaatuiset kokous- ja tapahtumatilat. Myös johtoryhmät ja yritysvieraat viihtyvät meillä. Lisäksi Villassamme juhlitaan erilaisin teemoin ympäri vuoden; Villa on upea paikka viettää häitä, syntymäpäiviä sekä valmistujais- ja kastejuhlia. Lisäksi saaressamme vietetään tunnelmallisia rapujuhlia, pikkujouluja, kevätjuhlia ja polttareita.

Villa Seasongissa on merinäköallinen pääsali kokoustekniikalla, keittiötilat, kaksi upeaa 12-14 hengen saunaosastoa, suojaisat verannat, laajat terassialueet sekä palju. Viilenevissä illoissa tunnelmaa luo lasitetun terassiolohuoneen ulkotakka. Villan kahden hengen makuuhuoneet tarjoavat viihtyisät majoitustilat. Villan majoituskapasiteetti on 26 henkeä.

Rannan kokous- ja saunarakennuksemme Strand Seasong tarjoaa kokoustilaa alle 18-hengen ryhmille. Kokousrakennuksessa on oma saunaosasto pukeutumistiloineen sekä palju. Kesäaikana Strand Seasong toimii kesäkahvilana saaristossa liikkuville veneilijöille ja retkeilijöille. Kahvilassa tarjoillaan pientä suolaista, maistuvaa makeaa sekä virvokkeita. Kesäkahvilassamme järjestetään tapahtumia koko kesän ajan. Saaressamme vietetään venekisoja, juhannusjuhlia, bändi-iltoja, laituritansseja sekä venekauden avajais- ja päätösjuhlia. Kaudella 2017 Cafe Seasong on auki 9.6- 27.8.2017 välisenä aikana. Kahvilassamme on anniskeluoikeudet.

Vuokraamme myös kolmea vuonna 2008 rakennettua 8-hengen saunallista mökkiä. Mökit ovat hyvin varusteltuja ja mökkien sijainti tarjoaa kauniit merelliset näköalat. Villa ja mökit tarjoavat majoituskapasiteettia yhteensä 50 hengelle.

Saaristokohteemme on erikoistunut kala- ja riistaruokiin. Kokousruokailujen lisäksi yllämme myös todella korkealaatuisiin illallis- ja juhlaratkaisuihin.

Saaristokohteeseemme saavutaan laivakuljetuksilla. Kesäaikana saaristossa liikkuvia retkeilijöitä ja lomalaisia palvelee Pörtö Linen yhteysalusliikenne.  Laivat liikennöivät Kalkkirannan ja Itäisen Norrkullalandetin välillä. Veneilevät asiakkaamme ovat tervetulleita rantautumaan laiturimme. Talvisin saaristossa liikutaan ilmatyynyaluksella ja moottorikelkoilla!

Seasong-tiimimme vastaa kokous- virkistys- ja juhla-asiakkaidemme matkajärjestelyistä.

 

Seasong Travels Oy Ab
PL 24
01151 Söderkulla
puh. +358 10 3466 144

myynti@seasong.fi
seasong.fi