Kesäkahvila – Café Seasong

Kesäkahvila Café Seasong on Sipoon saariston helmi

Kahvilamme on tämän kauden osalta sulkenut ovensa ja palvelee asiakkaitamme yksityisravintolana ja kokous/saunatilana aina kesäkuuhun 2024 saakka. 

Kahvilassa ja sen aurinkoisilla terasseilla nautitaan lohivoileipiä, savulohi- ja kinkkutoasteja sekä suolaisia piirakoita. Lisäksi tarjolla on maistuvia makeita naposteltavia ja virvokkeita. Isompien tapahtumien yhteydessä tarjolla on myös festariannoksia ja kesädrinkkejä.

Kahvilassamme on anniskeluoikeudet. Saaristokohteessamme järjestetään venekisoja, juhannusjuhlia, svengaavia bändi-iltoja, laituritansseja sekä venekauden avajais- ja päätösjuhlia. Tummuvat, musiikin rytmittämät saaristoillat tarjovat tunnelmallisia hetkiä ja ennen kaikkea mukavaa yhdessäoloa.

Kahvilamme avaa ovensa jälleen kesäkuussa 2024. Palvelemme: 
Pe – la klo 11.00 – 21.00
Su – to klo 11.00 – 19.00

Tervetuloa!

”Upea, luonnonläheinen paikka! Järjestimme pienet häät, johon Villa Seasong mökkeineen tarjosi intiimin ja toimivan kattauksen. Vihkiminen ja varsinkin kuvat onnistuivat upea merimaisema taustalla hienosti ja tilat toimivat ruokailun, tanssien ja yöpymisten osalta ongelmitta. Myös kuljetukset ja kaikki muutkin järjestelyt tilan tarjoajan puolesta onnistui erittäin hyvin ja meille oli apua ja neuvoja tarjolla koko ajan. Iso kiitos mieleenpainuneesta juhlatilasta!”

Sauna ja palju – ai että!

Kahvilamme yhteydessä on saunatila sekä ulkoterassilla lämmitetty palju. Saunaan mahtuu 10 henkilöä ja voit saunan yhteydessä vaikka loikoilla paljussa ihaillen merta samalla siemaillen kahvilan tarjoamia kylmiä juomia. 

Sauna 15,00€/henkilö (min. 50,00€)
Sauna ja palju 30,00€/henkilö (min. 100,00€)

Varaa sauna & palju:
Café Seasong
cafe@seasong.fi
Puh: 050 3574249

Peruutuksesta ilmoitettaessa alle 6h vuorosta, perimme palvelun hinnan kokonaisuudessaan. Varaus maksetaan kahvilaan ennen vuoroa. Ilmoitathan kahvilaan vähintään tunti ennen vuorosi alkua, mikäli et pääse vuorollesi.

Kahvilallemme saavutaan veneillen (LAT N 60°13,94´LON E 25°21,65 ) tai Pörtö Linen yhteysaluksella (www.portoline.net).