Café Seasong

Kahvilamme on tämän kesän osalta sulkeutunut. Kiitämme asiakkaitamme kuluneesta kaudesta! ❤️ Avaamme jälleen ensi kesänä. Kahvilamme (sauna & palju) toimii tilausravintolana ympäri vuoden.

Kesäkahvila Café Seasong on saariston helmi.  ☕ Kahvipannut kuumenevat kesäisin tarjoten tunnelmallisia kahvilahetkiä saaristossa liikkuville veneilijöille ja retkeilijöille. Kahvilassamme on anniskeluoikeudet.

Kahvilassa ja sen aurinkoisilla terasseilla nautitaan lohivoileipiä, savulohi- ja kinkkutoasteja sekä suolaisia piirakoita. Lisäksi tarjolla on maistuvia makeita ja virvokkeita. Isompien tapahtumien yhteydessä tarjolla on myös festariannoksia ja kesädrinkkejä.

Saariskohteessamme järjestetään venekisoja, juhannusjuhlia, svengaavia bändi-iltoja, laituritansseja sekä venekauden avajais- ja päätösjuhlia. Tummuvat, musiikin rytmittämät saaristoillat tarjovat tunnelmallisia hetkiä ja ennen kaikkea mukavaa yhdessäoloa. Kahvilasta voi varata myös sauna- ja paljuvuoroja.

Tekeekö mieli saunaan ja paljuun? Kahvilan yhteydessä on saunatila sekä palju. Saunaan mahtuu hyvin 10 henkeä ja voit saunan yhteydessä vaikka loikoilla paljussa ihaillen merta samalla siemaillen kahvilan tarjoamia kylmiä juomia. Saunan lämmitämme, kun on vähintään 4 saunojaa.

Kahvilallemme saavutaan veneillen (LAT N 60°13,94´LON E 25°21,65 ) tai Pörtö Linen yhteysaluksella. Pörtö Linen aikataulut löydät osoitteessa www.portoline.net

Sauna 15,00€/henkilö (min. 4 hlö)
Sauna ja palju 30,00€/henkilö (min. 4 hlö)

Kahvila palvelee numerossa : 050 3574249 Peruutuksesta ilmoitettaessa alle 6 h vuorosta, perimme palvelun hinnan kokonaisuudessaan. Varaus maksetaan kahvilaan ennen vuoroa. Ilmoitathan kahvilaan hyvissä ajoin, mikäli et pääse vuorollesi.

Café Seasong
LAT N 60°13,94´LON E 25°21,65
P. 050 357 4249
www.facebook.com/cafeseasong

Tilausravintola illaksi omalle seurueelle

Miltä kuulostaisi ihan oma ravintola saunalla ja paljulla koko päiväksi illaksi seurueellesi?

Kesäkahvilamme Cafe Seasong toimii tilausravintolana aina kahvilan aukeamiseen saakka.  Meillä voit viettää mukavan päivän ja illan saaristossa ulkoillen, syöden, juoden sekä saunoen ihan omassa porukassa. Keittiömme loihtii maistuvan illallisen ja tarjoilemme juomia janoisille.

Ohjelmapalvelumme kautta voit myös saada halutessasi erilaisia aktiviteettejä seurueellesi.

Palveluumme kuuluu myös venematkat Kalkkirannasta ja takaisin.