PARHAAT HETKET KOETAAN YHDESSÄ!

Tervetuloa nauttimaan yhteisistä hetkistä laadukkaiden ohjelmapalveluiden parissa! Yhteiset aktiviteetit tarjoavat iloa ja elämyksiä kokous-, virkistys-, ja juhlapäiviin. Yhdessä koetutut ainutlaatuiset hetket kehittävät myös ryhmien yhteishenkeä.

Kesäisin suosittuja aktiviteettejä ovat RIB safarit, kirkkovenesoutu, melonta, kalastusretket, luontorastit, kuntotanssi, saunayoga, frisbeegolf, sekä erilaiset kolmin- ja viisiottelut heitto- ja puhalluslajeissa, kuten kirveenheitossa, jousiammunnassa ja puhallusputkessa. Meille voi saapua myös risteillen tai katamaraanipurjelaivalla purjehtien.

Talvisin saaristossa moottorikelkkaillaan, tehdään lumikenkäretkiä, pilkitään ja potkukelkkaillaan. Talvisessa säässä maistuu myös nokipannukahvit tai viininmaistajaiset.

Me seasongilaiset olemme ylpeitä yhteistyökumppaniverkostostamme; Yhteistyökumppanimme ovat taidokkaita tiimihengen nostattajia ja ensiluokkaisia tapahtumaisäntiä.  Ammattitaitoiset vetäjät takaavat ohjelmapalveluiden korkean laadun, ensiluokkaiset varusteet ja osallistujien turvallisuuden.  Yhdessä rakennetut ja Norrkullalandetin ympäristöön räätälöidyt ohjelmapalvelut ovat tarjolla ympäri vuoden.

Saarikohteessamme nautitaan myös elävästä musiikista, esiintyjistä ja keittiömestareiden korkealaatuisista juhlatoteutuksista.

Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. Burn Out City, REDRIB Experience, Erimover, Taikuri Ben Elf, FeelSea, Pörtö Line, Unelmakala, Lagoon, Hiiohoi, Sebwil, Lupo Catering, Like2hike, Dia-Yoga, ja Showbartenders.

Kesälajit
Tehtävärastit ja saaripatikointi
Kolmi- ja viisinottelut heitto- ja puhalluslajeissa
Saaristoristeily
Kirkkovenesoutu
RIB-venesafari
Melonta
Kalastusretket
Frisbeegolf
SUP melonta ja pilates
Kuntoilutunnit (ulkoliikunta)

Talvilajit
Moottorikelkkasafarit
Potkukelkkasafarit
Lumikenkäkävely
Pilkkiretket
Jäänveisto