HYVINVOINTI JA LIIKUNTA

TYÖHYVINVOINTI

Yrityksesi henkilöstö on sen suurin voimavara. Tästä syystä hyvinvointi on aina tekemisen keskiössä.

Tarjoamme tiimillesi monipuolisen, räätälöidyn hyvinvointipaketin vierailusi ajaksi aina taukoliikunnasta kokonaisiin Wellness -päiviin. Räätälöi omasi tai tilaa valmis paketti!

WELLNESS Kokouspäivä Seasongilla

Löydä tiimisi kanssa paras workflow saariston rauhassa. Wellness -kokouspäivään kuuluu sopivasti kokoustamista, liikuntaa ja luentoa.

Copy of Tauko_Ravintovalm-9332

WELLNESS -VARTTI

Kun päivä on täynnä istumista, keho ja mieli kaipaavat liikettä ja energiaa. Tämä taukojumppa on loistava piristys kokouspäivän tai koulutuksen keskellä. Wellness -vartissa keskitytään ennaltaehkäisemään ja hoitamaan selän sekä niska-hartiaseudun jumiutumista. Varttikin saa ihmeitä aikaan – taukojumpan kesto räätälöidään aina tilanteen mukaan!

Kesto 15 – 30 min

Copy of 6H2A2154

MINDFULNESS

Hyvin rauhallinen kokonaisuus, joka sopii hyvin aamuun tai päivän päätteeksi. Opettele pysähtymään hetkeen ja hallitsemaan hengityksesi. Pitkien ja rauhallisten venytysten lisäksi mielen harjoituksia, joiden avulla voit päästää irti esimerkiksi kiireestä ja poukkoilevista ajatuksista, opetella keskittymään paremmin tähän hetkeen ja vahvistaa kehon ja mielen yhteyttä.

Kesto 30 min – 90 min

Seasong-Kaiko-21

BACK TO NATURE

Mieltä hellivä kävelytuokio saariston luonnossa. Perinteisen kävelyn tehdään kevyttä kehoa avaavia ja kevyitä liikkuvuutta lisääviä harjoituksia. Luonnossa liikkuminen on kehoa monipuolisesti haastavaa sekä samalla irtiotto arjen hulinasta. Tunti sopii hyvin vaikka kokouspäivän keskelle eikä välttämättä vaadi liikuntavarusteita.

Kesto 30 – 120 min

Copy of sup_kassari-3706

SUP MELONTARETKI

Monipuolinen melontaretki lähivesistössä. Retki aloitetaan aina SUP-lautailun perusteilla: turvallinen harrastaminen, laudan ja melan käsitteleminen, laudalle nousu sekä erilaisia melontatekniikoita. Perusteiden jälkeen lähdetään ryhmässä melomaan ennakkoon valittu reitti. SUP-lautailun rauhoittava vaikutus yhdistettynä fyysiseen liikkeeseen tekee lajista erityisen soveltuvan kaikenkuntoisille suppailijoille. Suppailua voidaan tilauksesta järjestää myös yksittäisinä tunteina tehtäen kehonhuoltoliikkeitä tai lihaskuntotreeniä sup-laudan päällä.

Kesto 60 – 120 min

SAUNAJOOGA

Saunajooga on lempeä ja rauhallinen aktiviteetti, jossa saunan mieto lämpö auttaa kehoa avautumaan ja rentoutumaan. Se vähentää kehossa jännitystä ja stressiä sekä parantaa verenkiertoa. Saunajooga yhdistää ihanasti hiljaisuuden, rauhallisen hengityksen ja kehoa notkistavat joogaliikkeet. Saunajooga sopii kaikille ja saunan lämpö on yleensä noin 50 astetta. Saunassa ollaan aina pyyhe tai uimapuku päällä. Kaikki liikkeet tehdään rauhallisesti istuen.  Saunajoogassa on tärkeää olla mukana oma vesipullo. Ryhmäkoko max. 10 henkilöä kerrallaan.

Kesto 30 min

UNIPAJA

Kun yksi kuppi kahvia ei riitä herättämään – palauttaako uni? Nykypäivän arjessa on enemmän toimintaa ja to do -listoja kuin lepoa ja
palautumista, jolloin myös nukahtaminen voi vaikeutua ja laadukas uni kärsiä, joka heijastuu hyvinvointiin laajemmin kuin uskommekaan. Unipaja on uneen, nukkumiseen ja palautumiseen keskittyvä luento ja workshop, jossa selviää miksi palautuminen on tärkeää ja antaa vinkkejä, miten voimme vapauttaa kiireisistä päivistä aikaa palautumiselle sekä miten luoda hyvät olosuhteet laadukkaan unen saavuttamiseksi.

Kesto 1-3 tuntia

ÄÄNIMALJARENTOUTUS

Äänimaljoilla tehtävä sointukylpy on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn ja ääniaaltoihin. Äänimaljat ovat ihana keino saada keho ja mieli rentoutumaan ja hermosto rauhoittumaan. Rentoutus soveltuu moneen käyttötarkoitukseen: rauhoittumiseen, stressin purkuun, syvärentoutukseen ja kehon jännitystilojen laukaisemiseen. Tämä on oiva tapa katkaista kiireen tunne päivässä tai palautua stressaavasta viikosta.

Rentoutus voidaan toteuttaa sisällä tai ulkona. Sen aikana maataan mukavasti paikallaan, eikä tunnin aikana ei tehdä liikesarjoja tai joogaliikkeitä, vaan tarkoituksena on aidosti hiljentyä kuuntelemaan äänimaljojen sointia, keskittyä hengittämiseen ja purkamaan ylikuormituksen oireita.

Kesto: 30 – 45 min

woman-outdoors-holding-singing-bowl