Hyvinvointipäivä

LUONNOSTA JA LIIKUNNASTA VIRKEYTTÄ ARKEEN

Hyvinvointipäivän tarkoituksena on järjestää työyhteisöä varten miljöö, joka pistää ajattelemaan millaista elämä voi olla, kun ruoka on hyvää ja puhdasta, luonto on läsnä ja keho saa monipuolista liikettä. Aamun aloittaminen kroppaa herättelevällä joogalla saa päivän aktiivisesti käyntiin, kun puolestaan Wellness-vartti kokousten välillä virkistää niin kroppaa kuin mieltä.

Ruokaluissa on mietitty puhtautta ja suomalaisuutta. Tarjolla on kaloja, marjoja ja tuoreita vihanneksia. Ruokaa on tarjolla kerrallaan vain tietty määrä, tarpeeksi, mutta ei liikaa. Näin myös ruuan hävikki minimoidaan.

Päivän kulku

Kello 10:00 Esittäytyminen sekä aamun avaa harjoitus: Liikettä rankaan luonnossa. (30 min)

Kello 10:45 Omia palavereita

Kello 12:00 Lounas

Kello 12:45 Hyvinvointiluento

Kello 13:30 Wellness-vartti

Kello 13:45 Omat palaverit jatkuvat

Kello 15:00 Terveellistä välipalaa.

Kello 15:15 Archipelago Race-rastiseikkailu.

Kello 17:00 Saunomista, uintia sekä palju.

Ohjelma

Vot itse muokata tarpeiden mukaan aktiviteetit sekä luentojen aiheet. Myös lisäpäivät ovat mahdollisia. Pääpainona kaikessa on kuitenkin luonnossa tekeminen ja siitä nauttiminen.

Varauksen yhteydessä tarjotaan myös mahdollisuutta Firstbeat-mittaukseen jo kolme kuukautta ennen hyvinvointipäiviin osallistumista ja samojen mittausten tekemistä hyvinvointi päivien aikana. Tällöin on mahdollisuus verrata stressitasoja, unenlaatua ja aktiivisuuden eroja normaalissa arjessa ja idyllisissä olosuhteissa.

Lisäpalvelut

Hyvinvointipäiväsi tueksi voit myös lisätä syvyyttä liikuvuus -ja Fisrtbeet palatumisen mittauksilla.

EDGE powered by TE3-liikkuvuusmittaus

Tunnilla käytetään digitaalista TE3-harjoituskeppiä, joka ohjaa liikeratoja ja tasoittaa kehon puolieroja värinäohjauksella. Kepin avulla jokaisen kehityskohteet tulevat selkeämmin esille ja keskittymiskyky paranee.

Mittaus tehdään hyvinvointipäivän aikana ja tulosten perusteella asiakkaalle räätälöidään Wellness-vartti (kerran viikossa), jossa keskitytään mittauksessa käytettyihin liikkeisiin ja liikeratoihin.

Uusi mittaus järjestetään kolmen kuukauden kuluttua asiakkaan omissa tiloissa.

Firstbeat-hyvinvointianalyysi

Firstbeat-hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi.

Asiakkaalle tehdään hyvinvointianalyysi kolme kuukautta ennen hyvinvointipäivään osallistumista sekä uusi hyvinvointianalyysi hyvinvointipäivien aikana. Mittaukset kestävät kolme päivää ja tämän jälkeen asiakas saa itselleen mittauksen tulokset sekä ryhmäkohtaisen palautteen.

Lisätiedustelut

Myyntipalvelu puh. +358 10 3466 144

myynti@seasong.fi