Ohjelmakuvaus Erimover

SkumppaJooga (30-60 min)

Kun kaipaat irtiottoa arjesta hyvien ystävien seurassa, SkumppaJooga on loistava ratkaisu tähän. Tunnin aikana tehdään joogasta tuttuja liikkeitä ja liikesarjoja samanaikaisesti, kun kädessä on lasi täynnä kuohuvaa. Tällä erilaisella joogatunnilla fokus omasta kehosta ja mielestä siirretään hetkeksi muualle – nauttien hyvästä seurasta, loistavasta musiikista sekä venyttävistä ja vahvistavista joogaliikkeistä. Tunnilla jokainen liikkuu itselleen sopivasti ja tunti päätetään rauhalliseen loppurentoutukseen kuplivaa kohotellen.

Seasong Äijäjooga (60-90 min)

Oletko halunnut kokeilla joogaliikkeitä, mutta hiljentyminen ja liiallinen henkistyminen ei ole sinun juttusi? Mover ÄijäJooga on tunti, joka auttaa sinua löytämään joogasta tuttujen liikkeiden ja liikesarjojen kautta apua liikkuvuuteen, tasapainoon ja kehonhallintaan. Tällä tunnilla pääset joogan liikemaailmaan ”Äijä”meiningillä – ilman sen suurempaa henkistymistä, itsellesi sopivalla tavalla.

Mindfulness (60-90 min)

Tietoisen läsnäolon luento ja käytännön harjoitus.
Miten oikeasti tiedät, miten voit ja mitä tunnet? Mitä tiedämme itsestämme? Tietoisuuden avulla voit nähdä ja kuulla, olla läsnä. Tietoisuus voi olla oman sisäisen maailman aistimista. Sen kautta voit olla myös ulkoisen maailman kanssa kosketuksissa. Tietoisuuden avulla voit havahtua siihen miltä sinusta tuntuu ja mitä ympärilläsi tapahtuu.

Käytännön harjoitukset:
 • Keskittymisharjoituksia
 • Hiljentymisestä tietoiseen läsnäoloon
 • Itselle tärkeiden asioiden äärelle pysähtyminen
 • Omien voimavarojen ja taitojen tunnistaminen

Ryhmäkoot:           1-10 hlö, 11-20 hlö, 21-30 hlö, 31-40 hlö:

Hyvinvointiluennot (60-120 min)

Tarjoamme erilaisia liikuntaan ja ravitsemukseen liittyviä hyvinvointiluentoja. Luento sopii hyvin esimerkiksi koulutustilaisuuden kevennykseksi tai tietoiskuksi. Reippaat ja mukaansatempaavat luennoitsijamme tulevat ravitsemustieteen, fysioterapian ja stressinhallinnan -aloilta.

Esimerkkiaiheita:
 • Liikunta työssä jaksamisen tukena
 • Ravitsemus ja painonhallinta monipuolisella ruokavaliolla
 • Voimaa ja vireyttä arkeen
 • MBO ja ylipainon merkitykset
 • Uni & stressinhallinta
 • I love me – opi tuntemaan itsesi ja rakastamaan itseäsi

Luennot:           60 min, 90 min, 120 min

Seasong RVP (60 min)

Lihaskuntopainotteinen ”täsmätunti” reisille, vatsalle ja pakaroille. Tunti alkaa selkeällä alkulämmittelyllä. Lihaskunto-osuudessa keskitytään reisi-, vatsa- ja pakaralihasten vahvistamiseen. Lopuksi lyhyet noin 5 minuutin venyttelyt. Tunti voidaan tehdä oman kehonpainolla tai mm. voimatankoja ja step-lautaa apuna käyttäen. Tunti ei sisällä monimutkaisia askelsarjoja. Tunti sopii kaikille lihaskuntoharjoittelusta pitäville.

Seasong Kehonhuolto (60 min)

Kehonhuoltotunti, jossa keskitytään syvien lihasten hallintaan, pinnallisten lihasten rentoutumiseen ja venyttelyyn sekä liikkuvuuden lisääntymiseen. Tuntirunko on vaihteleva ja sisältää sopivassa suhteessa tasapaino-, liikkuvuus-, kehonhallinta- ja venyttelyharjoituksia. Tämä rauhallinen, miellyttävä ja hyvää tekevä tunti sopii kaikille!

Archipelago Race (60 min)

Sisältää erilaisia toimintarasteja, joissa joukkueet kisaavat leikkimielisesti toisiaan vastaan. Pisteet ovat

eri tavalla haastavia, osa on fyysisesti haastavampia ja osa taas haastaa älyllisesti.

Esimerkkirasteja:
 • Suppauskilpailu pienen saaren ympäri
 • Tulen sytyttäminen ilman välineitä
 • Uintiviesti
 • Etsintätehtävä: Esimerkiksi ”Etsi suoristusrauta”, jolloin metsästä pitää etsiä jokin suoristusrautaa muistuttava asia
 • Historiallinen pulmanratkaisu

Lisätietoja sekä varaukset

Erimover Oy Ab

Aslan Ali Sales Manager,

+358 50 4073311

aslan.ali@erimover.com

Seasong myynti

Jan Bergström

+358 10 3466144

myynti@seasong.fi