Kesäaktiviteetit

Rib-vene ajelu

Tunne vauhdin huuma Rib Vene ajelulla tutustuen saaristoon. Varusteet kelin mukaan. Mahdollista myös commando ajelu pienemmillä Rib veneillä. Kenties safari Söderskärin majakalle? samallan tutustuen rannikkomme historiaan.

Kesto: n. 2h

Kirkkovenesoutu

Vetoo!, Vetoo! Nostata tiimihenkeä ja ryhmätöyätaitoja kirkkovene soudlla. Tässä lajissa on tärkeää että tehdään samanaikaisesti ja saumattomasti. Samalla kunto nousee ja ihaillaan kauniita saaristomaisemia.

Kesto: n. 2h

Kirveenheitto

Keskittymistä ja tekniikkaa vaativa laji! Leikkimieleiset kirveenheittokisat porukassa ? Samalla nauttien luonnosta. Kirveenheitto on keskittymistä vaativa laji, jossa varmasti kokee onnistumesen iloa ryhmässä.

Kesto: 1-2h

Luontopolku

Luontopolku, jossa käydään näköalatornissa. Torni nousee 26m merenpinnan yläpuolelle aivan puiden latvojen tuntumaan. Hienolla säällä voi tornista nähdä Söderskärin majakan. Reitin matkalla voi tutustua saaren monimuotoiseen luontoon. (Ohjattu tai omatoimi ) n 45min.

Frisbee Golf

Tutsustu frisbee golfin koukuttavaan luonteeseen. Ohjattu lyhyt rata, jossa harjoutellaan lajin saloihin. Pelaa joukkoeena tai yksin. Ryhmähenkeä nostattava strateeginen laji.

Kesto n. 2h

Kalastusretki

Ohjattu kalastusretki oppaan kanssa. Opas tietää paikat ja niksit miten kalaa saadaan paikallisislla vesillä. Retki sisältää tarvittavat luvat ja varusteet. Koe kalastuksen rauhallinen -ja odottava luonne.

Kesto: 2-5h

Survival game

Hauska ryhmäpeli kilpailuna, tai muuten vaan hauskanpitoon. Sopii kaikenikäisille ja kokoisille. Samalla kun teet tehtäviä, opit uusia asioita luonnosta ja luonnossa selviytymisestä. Pelissä tehdään luonnon helmassa selviytymiseen liittyviä toimintoja.

Kesto 2h

Luontotehtävärata

Tutustu jalkaisin suoritettavaan luontorataan lähimaastossa
periaatteella ”tiedä, arvaa ja opi” asioita, jotka ovat meillä kaikilla lähellä sydäntä. Oikeat vastaukset käydään ohjelman lopussa läpi.

Kesto n. 1,5h

Pihapelit uutta ja vanhaa

Mukavia pihapelejä tasapainoillen ja tähtäillen. lajeina voi olla mm. jousiammuntaa, tarkkuusheittoa, tasapainotehtäviä, arviointeja ym. ym. Tehdään tämä kilpailuna, niin juttua
riittää jälkipeleihin. Paras joukkue voittakoon!

Kesto n. 1,5h

Kajakkiretki / melonta

Aloittelijallekin sopiva retki, johon sinut opastetaan kädestä pitäen. Kaikki lajiin tarvittavat välineet saat retken järjestäjältä, eli sinä tarvitset vain vesielementtiin sopivat vaatteet ja reippaan mielen.Ryhmäkoko 4-10henk.

Kesto 3h

 

Aktiviteetit ovat ohjattuja ammattilaisen toimesta !

lik2hike_logo_small