Taikuri Ben Elf Show

Taikuri Ben Elf Mitä mitä?!? -show

Aikuiselle mielenmaisemalle tarkoitettu koko yleisön ohjelma, joka saa yleisön viihtymään.Mitä mitä?!? -show on yhdistelmä taikuutta ja mentalismia, jossa interaktiivisuuden ja yleisön osallistamisen kautta katsojien valinnat vaikuttavat esityksen kulkuun. Taikuri Ben Elf Mitä mitä?!? -show:n aikana yleisön elämysmuistoihin talletetaan muun muassa taikuuden kuusi vakuuttavaa visuaalista ihmettä; kadottaminen, ilmestyttäminen, muodon muuttaminen, paikan vaihtaminen, ehjääminen ja läpäiseminen.Mentalismi-illuusioita ovat esimerkiksi illuusiot ajatusten lukemisesta, ennaltatietämisestä ja kaukonäköisyydestä. Ben lukee avustajien ajatuksia ja avustajat lukevat jopa Benin ajatuksia.

Taikuri Ben Elf Mitä mitä?!? -show:ssa käytetään 5-6 vapaaehtoista yleisöavustajaa. Mieleen jäävä esitys rakentuu noin 11 äimistyttävän taikaefektin ympärille. Monipuolista efektien ilotulitusta siis luvassa.

Taikuri Ben Elf Liki-liki-show

Liki-liki-show on maagista lähitaikuutta, mikä esitetään aivan katsojien silmien alla. Siinä Ben esiintyy pienelle katsojaryhmälle kerrallaan.Katsojat voivat istua, seistä tai liikkua tilassa vapaasti. Parhaimmillaan jokainen juhla-, tilaisuus- tai tapahtumavieras kokee taikuuden illuusiot aivan läheltä, henkilökohtaisesti. Katsojien aisteja myllerretään moderneilla ja ämistyttävillä silmänkääntö- ja sorminäppäryystempuilla sekä mentalismi-illuusioilla.

Tempuissa Ben käyttää pieniä esiintymisvälineitä, kuten pelikortteja ja katsojien sormuksia.

TAIKUUDEN TAKANA

Haluaisitko kurkistaa syvemmälle taikuuden moniulotteiseen maailmaan?Taikuuden takana -workshopissa Taikuri Ben Elf kutsuu yleisön taikuuden verannalle, ja esittelee taikatemppujen piilotettua puolta. Workshopin aikana Ben opettaa taikatemppuja ja avaa osallistujille taikatemppujen tekemisen ja taikuuden esittämisen filosofiaa. Workshop on luonteeltaan interaktiivinen, joten osallistujat voivat esittää kysymyksiä vapaasti esillä olevista aiheista.

Workshopin jälkeen osallistujat osaavat jekuttaa työkavereitaan ja ystäviään taikatempulla tai parilla.

Ben Elf

Ben on esiintynyt taikurina 20 vuotta, joista 10 vuotta ammatinharjoittajana.
20 vuoden aikana esiintynyt lähes kaikenlaisissa tilaisuuksissa, juhlissa ja tapahtumissa, sekä maalla, merellä, ilmassa ja ulkomailla.
Taustallla Benillä on pari taikureiden suomenmestaruutta lavataikuudessa ja lähitaikuudessa, sekä tänä vuonna ravintolataikuuden suomenmestaruuskilpailuissa neljäs sija.

Ben toimii myös taikurikonsulttina televisio-ohjelmissa, teatteriesityksissä ja Miss Universum -kilpailuissa.