Talviaktiviteetit

Talviaktiviteettejä ns. arktinen kokemus voidaan myös toteuttaa kauniissa talvisessa saaristossa. Lainatakseen asiakkaan sanoja ”Ei tarvitse aina matkustaa lappiin” kokeakseen upean kelkkasafarin!

Kelkkasafari

Kelkkasafari on loistava tapa kokea talvinen saaristo. Yhdessä kokeminen , jossa itse pääsee operoimaan kelkkaa. Kelkaa voi ajaa yksin tai kaksin. Safari ajetaan Sipoon ja Helsingin saaristossa nauttien upeista maisemista. Safarin päätteeksi maistuu varmasti sauna ja illallinen koostuen saariston ja luonnon puhtaista mauista.

Pelastuspukukellunta

Pelastuspukukellunta on jotain ihan muuta. Uskaltaudu jäiseen veteen kellumaan ja anna ajan viedä. Keskityt hengittämiseen ja hetkessä olemiseen. Kellunnan päätteksi saunaan ja takkatulen ääreen! Kellunnan saa myös kylmään erikoistuneen Yoga ohjaajan kanssa, jonka avulla opit hengityksen merkityksen ruumiin lämpötilan säätelyssä.

Ilmatyynysafari

Koe saaristo astetta mukavammin ilmatyynyaluksen kyydissä. Safari ajetaan Sipoon ja Helsingin saaristossa. Ilmatyynyalus kantaa 9 matkustajaa ja suuremissa ryhmissä safari toteutetaan useamman aluksen voimin. Voit myös yhdistää pelastuspukukellunnan ilmatyynysafarin yhteyteen. Mahtava kokonaisuus!

Kaikki ohjelmanumeromme ovat ohjattuja ammattilaisen toimesta !

Jäänveistoa

Herätä sisäinen taitelijaisi! Koe yhdessä luomisen taikaa! Jäänveistossa syntyy piilossa olevien talenttien luomuksia. Hauskaa ryhmätyötä parhaimillaan.

Potkukelkkasafari

Koe vauhdin hurmaa sekä viima kasvoillasi -ja sammalla kunto kasvaa! Potkukelkka safari on loistava tapa tutustua talviseen saaristoon samalla harjoittaen fyysistä kuntoilua. Safarin jälkeen maistuu varmasti sauna ja hyvä ruoka.

Pöytäkiekkoturnaus

Suomi on uusi mailmanmestari Hei! , Mailmanmestari! Ota selvää kuka porukassa on se oikea pöytälätkän mestari. Mukava turnaus joka varmasti nostattaa fiiliksen kattoon.

Yhteistyökumppanimme

cropped-BOC-logo-transparent-s
Sticker-White-below_s