Seasong

Seasong on merellinen juhla-, kokous-, virkistys-, ja majoituskohde Sipoon saaristossa. Meidän rakkaudella rakennettu kohteemme seisoo uljaalla paikalla Norrkullalandetin saarella, Uudenmaan saaristossa Suomenlahdella. Kohteemme sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingistä, Vantaalta ja Porvoosta.

Saaristomiljöö, raikkaat ja viihtyisät tilat, sekä monipuoliset palvelumme tarjoavat erinomaiset puitteet yritysryhmille, juhlavieraille, lomanviettäjille ja päiväretkeilijöille.

Saarikohteessamme nautitaan myös kesätapahtumista. Kesän ohjelmistoon kuuluvat venekilpailut Café Seasong Race ja maineikas Norrkullaloppet, sekä perinteikkäät juhannusjuhlat, bändi-illat, laituritanssit sekä venekauden avajais- ja päätösjuhlat.

Saaristossa liikkuvia retkeilijöitä ja lomalaisia palvelee Pörtö Linen yhteysalusliikenne. Laivat liikennöivät Kalkkirannan ja Itäisen Norrkullalandetin välillä tarjoten miellyttävän merimatkan Norrkullalandetiin. Talvisin saaristossa liikutaan ilmatyynyaluksella ja moottorikelkoilla!

Seasong-tiimimme vastaa kokous- virkistys- ja juhla-asiakkaidemme matkajärjestelyistä.

Seasong Travels Oy Ab
PL 24
01151 Söderkulla
puh. +358 10 3466 144
myynti@seasong.fi
seasong.fi

Café Seasong
Norrkullalandet
P. 050 357 4249

LAT N 60°13,94´LON E 25°21,65