HAVSNÄRA SEASONG FINNS PÅ NORRKULLALANDET I SIBBO SKÄRGÅRD

Seasong är en unik helhet som erbjuder ramarna för fest, möte, representation, rekreation och semester i skärgårdsmiljö. Vi är belägna på den vackra ön Norrkullalandet, med utmärkta förbindelser från huvudstadsregionen och Borgå. Skärgårdsmiljön, våra fräscha och trevliga utrymmen samt våra mångsidiga tjänster erbjuder en högklassig helhetslösning för företagsgrupper, festgrupper och semesterfirare.

SEASONG FÖR HAVSNÄRA MÖTEN, REPRESENTATION OCH FEST

Villa Seasong lämpar sig ypperligt för både företags- och festevenemang. Villans stora ljusa utrymmen, stora terasser, välutrustade bastuavdelningar och badtunna skapar utmärkta förutsättningar olika typers evenemang. Vi har också en mindre mötes- och bastubyggnad, Strand Seasong.

Villa Seasong tillsammans med Strand Seasong, skärgårdsnaturen, havet och ett mångsidigt utbud av rekreationstjänster gör att vi på Seasong kan erbjuda en unik skräddarsydd helhet för just dina behov.

SKRÄDDARSYDDA TEMA- OCH REKREATIONSDAGAR ÅRET OM

Skärgården erbjuder ypperliga rekreationsmöjligheter. Då ni kommer bort från kontoret får ni chansen att utveckla er laganda och utveckla nya idéer i den vackra skärgårdsmiljön. På sommaren kan aktiviteterna vara t.ex. en charterkryssning, segling, kyrkobåtsrodd, en kanotutflykt eller en fartfylld RIB-safari. På vintern kan vi arrangera t.ex. snöskovandring, pilkning och snöskotersafari.

FEST

Skärgården erbjuder en fantastisk inramning för fest, vare sig det gäller bröllop, födelsedag, släkt- eller vänträff, midsommarfest, kräftkalas, skördefest, julfest, firma- eller föreningsfest. Vi tar hand om festarrangemangen, festmiddagen och serveringen, samt om ni så önskar, festprogrammet. Varje årstid har sin specifika charm som ger både er och era gäster en oförglömlig fest.

INKVARTERING

Dessutom kan vi erbjuda stugorna Ahti, Olympia och Oihonna som alla har stugkök, bastu, dusch och terrass samt bäddplats för 8 personer. Semesterstugorna ger utrymme för inalles 26 övernattande gäster.

TRAKTERING

Seasong har specialiserat sig på fisk- och vilträtter. Våra mötes-, middags- och festmenyer baserar sig på äkta inhemska och lokala råvaror samt nordiska smaker. Vår skärgårdsmeny är en älskad klassiker bland våra kunder, men våra skickliga kockar skapar också gärna både fest- och middagsmenyer enligt specialönskemål och smakinriktningar som våra kunder framför.

CAFÉ SEASONG

På sommaren förvandlas vår mötes- och bastubyggnad Strand Seasong till sommarkafé som betjänar båtfarare och gäster som är på utflykt i skärgården. Vårt kafé bjuder på salta och söta bakverk, läskande drycker och annat smått och gott som kan avnjutas på kaféets stora öppna terrass invid havet. Café Seasong betjänar er vid båttävlingar, midsommarfest, bryggdans och under skärgårdssäsongens högtider. Café Seasong har utskänkningsrättigheter.

CAFÉ SEASONG

Välkommen och njuta av skärgårdens vackra vyer och mysiga stunder i caféet. Vårt sommarcafé Café Seasong betjänar 2022 på veckosluten i Juni. F.om. midsommaren  har vi öppet varje dag mellan . Vi stänger för sommaren 2022 vid halva Augusti.. I caféet och på dess soliga terasser njuts det av laxsmörgåsar, lax- och tapas, köttpiroger och saltiga pajer. Dessutom erbjuder caféet ett utbud av smakliga sötsaker och förfriskningar.

Vårt café har utskänkningstillstånd.

Vi uppdaterar inom kort de mer exakta öppettiderna. Du kan följa med caféets aktiviteter på sidan www.facebook.com/cafeseasong

MED FÖRBINDELSEBÅT TILL NORRKULLALANDET! MED SVÄVARE VINTERTID.

Vågorna som böljar i solskenet, de många öarna med rekreationsområden, natursandstränder och vårt sommarcafé är ett utmärkt utflyktsmål!

På kommunens rekreationsområde kan du använda grillar och stockbord, en naturlig volleybollplan och en vacker naturstig upp till utkikstornet. På ön kan du också hålla på med Geocaching.

Du kan bekanta dig med skärgården genom att använda dig av Pörtö Lines förbindelsebåtar, som trafikerar på Sibbo, Borgå och Helsingfors havsområden.

Sommarens tidtabeller hittar du på sidan www.portoline.net

I kraftvarande tidtabbelen hittar du här : Pörtöline tidtabell 2020 (pdf)

WROOOM! FARTFYLLD HAPPENING I SIBBO SKÄRGÅRD!

Café Seasong Race 18.6.2022 kl. 14.00

Seasong Midsommar 24.6.2022

Poker Fun Run        meddelas senare Kl 15:00

Norrkullaloppet       30.7.2022 kl. 14.00

Välkommen och följa med bybåtstävlingar på Norrkullalandet! Det rätt så nya Café Seasong Race, och traditionella Norrkullaloppet bjuder på spännande tävlingsstämning för alla åldrar. Under tävlingsdagarna njuter vi av Café Seasongs cafétjänster, festivalmat och live musik.

KONTAKTUPPGIFTER

Seasong Travels Oy Ab
PB 24
01151 Söderkulla
tel. +358 10 3466 144
myynti@seasong.fi
seasong.fi

Datasäkerhet

LAT N 60°13,94´LON E 25°21,65

TAG KONTAKT