Kokous- ja juhlatilat

VILLA SEASONG

Rakkaudella rakennettu päärakennuksemme Villa Seasong tarjoaa korkealaatuiset kokous- ja juhlatilat yrityksille ja yksityisille juhliin sekä erilaisiin tapahtumiin.

Merellisten yritystilaisuuksien lisäksi Villassa juhlitaan ympäri vuoden; Tunnelmallisessa Villassamme tanssitaan häitä ja vietetään syntymäpäiviä sekä valmistujais- ja kastejuhlia. Lisäksi saaressamme vietetään rapujuhlia ja pikkujouluja.

 

 

Tutustu Villa Seasongiin somessa tästä!

”Vierailimme Seasongin upeissa puitteissa DIASin 20 henkilön porukalla. Olemme melko pieni yritys, ja koen että Villa tarjosi meidän kokoiselle porukalle juuri sopivat puitteet yhden yön kestäviä firman kesäjuhlia varten. Halusimme vierailulta rentoa yhdessä oloa höystettynä vauhdikkaalla aktiviteetilla (RIB-veneily) ja paikka oli nappivalinta tähän tarkoitukseen! Henkilökunnan kanssa oli helppo sopia asioista ja kustomoida vierailusta juuri meidän toiveet ja tarpeet täyttävä kokonaisuus. Iso kiitos ja lämmin suositus koko DIASin porukalta!”

”Upea, luonnonläheinen paikka! Järjestimme pienet häät, johon Villa Seasong mökkeineen tarjosi intiimin ja toimivan kattauksen. Vihkiminen ja varsinkin kuvat onnistuivat upea merimaisema taustalla hienosti ja tilat toimivat ruokailun, tanssien ja yöpymisten osalta ongelmitta. Myös kuljetukset ja kaikki muutkin järjestelyt tilan tarjoajan puolesta onnistui erittäin hyvin ja meille oli apua ja neuvoja tarjolla koko ajan. Iso kiitos mieleenpainuneesta juhlatilasta!”

”Hei Seasongin väki, lämmin kiitos eilisistä järjestelyistä. Työhyvinvointipäivämme oli kaikin puolin onnistunut. Kiitoksia on sadellut. Teitte päivästämme ikimuistoisen! Erityismaininta erittäin maistuvasta buffet-ruokailusta.”

Kaksikerroksisen Villa Seasongin tilat ovat hyvin muunneltavissa erilaisiin tilaisuuksiin sopiviksi. Alakerran merinäköalallisessa pääsalissa on kokoustekniikka sekä takka, keittiö, baaritila, kaksi saunaosastoa, suojaisat verannat sekä palju. Viilenevissä illoissa tunnelmaa luo lasitetun terassin ulkotakka. Majoitusmahdollisuus Villassa ja mökeissä on yhteensä jopa 50 henkilölle.

Kokoukset järjestetään yleensä pääsalissa sekä talvisin ruokailut. Suurimman osan vuodesta päivällinen voidaan kattaa myös lasitetulle verannalle. Näin pääsee nauttimaan ruokaillessa upeista luonnonmaisemista – kuitenkin suojassa tuulelta ja sateilta. Kahvitauon tai aamupalan voi nautiskella terassikatoksen varjossa tai suoraan auringon alla, oman makunsa mukaan. Molempien saunojen suihkutiloista on oma uloskäynti suoraan terassille, joten kulkeminen paljuun tai ulos vilvoittelemaan sujuu helposti.

Ruokailut toimivat meillä pääosin catering -periaatteella. Voit vapaasti myös valmistaa tai grillata ruoat itse tai valita meidän laadukkaan yhteistyökumppanimme. Lounaaksi voidaan toteuttaa vaikkapa rento buffetruokailu ja päivän päätteeksi taas ihanan rauhallinen istuva illallinen – räätälöimme palvelut aina juuri asiakkaan toiveiden mukaan.

VILLA SEASONG

▪️ Iso ja avara juhla- ja kokoussali/olohuone merinäköalalla
▪️ Wifi, videotykki, äänentoisto
▪️ Kaksi tilavaa saunaosastoa ja terassilla palju merinäköalalla
▪️ Suuri keittiö ja erillinen pieni baaritila drinkkien valmistukseen
▪️ Laajat terassialueet ja iso lasitettu veranta ulkotakalla
▪️ Grilli

STRAND SEASONG

Meren äärelle sijoittuva pienempi kokous- ja saunarakennuksemme Strand Seasong tarjoaa kokoustilaa alle 12 hengen ryhmille. Kokoustekniikalla varustetussa Strandissa on myös oma saunaosasto, palju sekä laajat ja aurinkoiset terassialueet merinäköalalla. Strand Seasong palvelee erinomaisesti pienempiä kokous- ja illanviettoryhmiä.

Kesäaikana Strand Seasong muuttuu kesäkahvilaksi.

Café Seasong palvelee kesäkauden jokaisena päivänä kantaen keskeistä roolia kesätapahtumissamme, kuten venekisoissa, juhannusjuhlissa, bändi-illoissa, laituritansseissa sekä vene- ja mökkikauden päätösjuhlissa.

STRAND SEASONG

▪️ Kokoustila
▪️ Wifi, videotykki, äänentoisto ja tv
▪️ Saunaosasto ja palju
▪️ Suuret terassialueet
▪️ Grilli