Aktiviteter

Aktiva och avkopplande upplevelser med Seasong

Seasongilta löydät monipuolisia aktiviteetteja ja ohjelmaa kaikenlaisiin tiimipäiviin ympäri vuoden. Kesäisin voit lähteä RIB-venesafarille merelle, tutustua saaristoon luontopoluilla tai osallistua hauskaan olut- tai skumppajoogaan. Talvella pääset nauttimaan lumisista maisemista moottorikelkkasafarin parissa tai kokeilemaan pelastuspukukelluntaa hyisessä vedessä.

Ympärivuotisia aktiviteetteja ovat esimerkiksi sauna- ja paljuelämykset, mindfulness-harjoitukset ja viinitasting. Räätälöimme myös mielellämme ohjelman teidän toiveidenne mukaan.

Ota yhteyttä ja järjestetään unohtumaton virkistyspäivä saaristossa!

”Upea, luonnonläheinen paikka! Järjestimme pienet häät, johon Villa Seasong mökkeineen tarjosi intiimin ja toimivan kattauksen. Vihkiminen ja varsinkin kuvat onnistuivat upea merimaisema taustalla hienosti ja tilat toimivat ruokailun, tanssien ja yöpymisten osalta ongelmitta. Myös kuljetukset ja kaikki muutkin järjestelyt tilan tarjoajan puolesta onnistui erittäin hyvin ja meille oli apua ja neuvoja tarjolla koko ajan. Iso kiitos mieleenpainuneesta juhlatilasta!”

Ulkoilu & hyvinvointi

Tule inspiroitumaan ja oppimaan uutta luennolle! Upeissa puitteissa ja kauniissa merimaisemissa inspiraatio lähtee lentoon ihan uudella tavalla! 

Luo hyvää oloa saaristossa mindfulness-harjoituksilla, saunajoogaten tai osallistumalla äänimaljarentoutukseen

Luennot

Tule inspiroitumaan ja oppimaan uutta luennolle! Upeissa puitteissa ja kauniissa merimaisemissa inspiraatio lähtee lentoon ihan uudella tavalla! 

Vaihtoehtoista ohjelmaa

Miltä kuulostaisi viinitasting, kukkien sidonta tai taikurin esitys? Meillä voit kokea nämä kaikki!