Yrityksille

Villa Seasong – juhli ja inspiroidu saariston ytimessä!

Rakkaudella rakennettu päärakennuksemme Villa Seasong tarjoaa korkealaatuiset kokous- ja juhlatilat yrityksille.

Merellisten yritystilaisuuksien lisäksi Villassa juhlitaan ympäri vuoden. Tunnelmallisessa Villassamme tanssitaan häitä ja vietetään syntymäpäiviä sekä valmistujais- ja kastejuhlia. Lisäksi saaressamme vietetään rapujuhlia ja pikkujouluja.

Aktiivisia ja rentouttavia elämyksiä Seasongilla

Tervetuloa Seasongille, paikkaan jossa aktiivinen ja rentouttava elämys kohtaavat upeissa saaristomaisemissa! Tarjoamme yrityksellesi mahdollisuuden unohtumattomaan virkistyspäivään, jonka aikana pääsette nauttimaan luonnon rauhasta ja monipuolisista aktiviteeteista.

Kesäisin voitte lähteä RIB-venesafarille ja kokea meren voiman samalla ihaillen upeita maisemia. Voitte myös tutustua saaristoon luontopoluilla ja nauttia kesän kauneudesta. Olut- tai skumppajooga tarjoaa hauskaa ja rentouttavaa ohjelmaa, joka sopii kaikenikäisille.

Talvella voi kokea moottorikelkkasafarin, joka tarjoaa adrenaliinia lumisissa maisemissa. Pelastuspukukellunta hyisessä vedessä on turvallinen ja hauska kokemus, jonka jälkeen sauna ja lämpimässä paljussa rentoutuminen on omiaan palauttamaan voimia.

Ympärivuotisista aktiviteeteista voitte valita esimerkiksi saunomisen ja saunajoogan, joka rentouttaa kehon ja mielen. Mindfulness-harjoitukset ja äänimaljarentoutus edistävät hyvinvointia ja auttavat rentoutumaan. Voitte myös valita erikoisempia ohjelmanumeroita kuten viinitasting, kukkien sidonta tai taikurin esitys.

Seasongilla voimme räätälöidä ohjelman ja aktiviteetit juuri teidän yrityksenne tarpeisiin ja toiveisiin sopivaksi. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille toiveistanne, niin suunnittelemme teille ikimuistoisen päivän saaristossa. Tule ja koe Seasongin ainutlaatuinen tunnelma ja luonnon rauha!

”Vierailimme Seasongin upeissa puitteissa DIASin 20 henkilön porukalla. Olemme melko pieni yritys, ja koen että Villa tarjosi meidän kokoiselle porukalle juuri sopivat puitteet yhden yön kestäviä firman kesäjuhlia varten. Halusimme vierailulta rentoa yhdessäoloa höystettynä vauhdikkaalla aktiviteetilla (RIB-veneily) ja paikka oli nappivalinta tähän tarkoitukseen! Henkilökunnan kanssa oli helppo sopia asioista ja kustomoida vierailusta juuri meidän toiveet ja tarpeet täyttävä kokonaisuus. Iso kiitos ja lämmin suositus koko DIASin porukalta!”

Tutustu Villa Seasongiin

Kaksikerroksisen Villa Seasongin tilat ovat hyvin muunneltavissa erilaisiin tilaisuuksiin sopiviksi. Alakerran pääsalissa upealla merinäköalalla löytyy kokoustekniikka sekä takka, keittiö, baaritila, kaksi saunaosastoa, suojaisat verannat sekä palju. Viilenevissä illoissa tunnelmaa luo lasitetun terassin ulkotakka. Majoitusmahdollisuus Villassa ja mökeissä on yhteensä jopa 50 henkilölle.

Ruokailut toimivat meillä pääosin catering-periaatteella. Voit vapaasti myös valmistaa tai grillata ruoat itse tai valita meidän laadukkaan yhteistyökumppanimme. Lounaaksi voidaan toteuttaa vaikkapa rento buffetruokailu ja päivän päätteeksi taas ihanan rauhallinen istuva illallinen – räätälöimme palvelut aina juuri asiakkaan toiveiden mukaan.

”Hei Seasongin väki, lämmin kiitos eilisistä järjestelyistä. Työhyvinvointipäivämme oli kaikin puolin onnistunut. Kiitoksia on sadellut. Teitte päivästämme ikimuistoisen! Erityismaininta erittäin maistuvasta buffet-ruokailusta”

Tutustu Strand Seasongiin

Meren äärelle sijoittuva pienempi kokous- ja saunarakennuksemme Strand Seasong tarjoaa kokoustilaa alle 12 hengen ryhmille. Kokoustekniikalla varustetussa Strandissa on myös oma saunaosasto, palju sekä laajat ja aurinkoiset terassialueet merinäköalalla. Strand Seasong palvelee erinomaisesti pienempiä kokous- ja illanviettoryhmiä.
Kesäaikana Strand Seasong muuttuu kesäkahvilaksi.

Kysy lisää, olemme pian yhteydessä!