Boende

Kom och slappna av och njut av lugnet i skärgården!

Luonnonhiekkarannat, Norrkullalandetin vehreät metsät ja auringonpaisteessa kisaavat aallot luovat tunnelmalliset puitteet lomanvietolle. Myös saariston syksy ja arktinen talvi tarjoavat rauhaa ja elämyksiä.

Pystyt tekemään mökkivarauksen ja maksun suoraan verkon kautta.

”Upea, luonnonläheinen paikka! Järjestimme pienet häät, johon Villa Seasong mökkeineen tarjosi intiimin ja toimivan kattauksen. Vihkiminen ja varsinkin kuvat onnistuivat upea merimaisema taustalla hienosti ja tilat toimivat ruokailun, tanssien ja yöpymisten osalta ongelmitta. Myös kuljetukset ja kaikki muutkin järjestelyt tilan tarjoajan puolesta onnistui erittäin hyvin ja meille oli apua ja neuvoja tarjolla koko ajan. Iso kiitos mieleenpainuneesta juhlatilasta!

Ahti, Oihonna ja Olympia

Höyrylaivojen nimiä mukailevat saaristomökkimme Ahti, Olympia ja Oihonna sopivat rentoon mökkilomailuun ja vaikkapa kokousmajoitukseen. Huviloiden kattava varustelu, toimivat tilat sekä terasseilta avautuva ranta- ja merinäköala saavat asiakkaamme viihtymään.

Keskenään identtiset mökit ovat valmistuneet vuonna 2008. Alakerrassa on yksi kahden hengen makuuhuone, tupakeittiö, tupa, wc- ja pesutilat, sauna sekä tilava ulkoterassi.

Loput majoitustilat löytyvät yläkerran parvelta.
Hyvin varustetussa keittiössä on 8-hengen astiasto, liesi-uuni -yhdistelmä, jääkaappipakastin, mikroaaltouuni, tiskikone sekä kahvin- ja vedenkeittimet. Mökeissä on myös takka, sekä tv- ja dvd-laitteet.

Mökit ovat vuokrattavissa ympäri vuoden!