Sommarcafé

Sommarcaféet Café Seasong är Sibbo skärgårds pärla

Kahvilassa ja sen aurinkoisilla terasseilla nautitaan lohivoileipiä, savulohi- ja kinkkutoasteja sekä suolaisia piirakoita. Lisäksi tarjolla on maistuvia makeita naposteltavia ja virvokkeita. Isompien tapahtumien yhteydessä tarjolla on myös festariannoksia ja kesädrinkkejä.

Kahvilassamme on anniskeluoikeudet.
Saaristokohteessamme järjestetään venekisoja, juhannusjuhlia, svengaavia bändi-iltoja, laituritansseja sekä venekauden avajais- ja päätösjuhlia. Tummuvat, musiikin rytmittämät saaristoillat tarjovat tunnelmallisia hetkiä ja ennen kaikkea mukavaa yhdessäoloa.

”Upea, luonnonläheinen paikka! Järjestimme pienet häät, johon Villa Seasong mökkeineen tarjosi intiimin ja toimivan kattauksen. Vihkiminen ja varsinkin kuvat onnistuivat upea merimaisema taustalla hienosti ja tilat toimivat ruokailun, tanssien ja yöpymisten osalta ongelmitta. Myös kuljetukset ja kaikki muutkin järjestelyt tilan tarjoajan puolesta onnistui erittäin hyvin ja meille oli apua ja neuvoja tarjolla koko ajan. Iso kiitos mieleenpainuneesta juhlatilasta!”

Sauna ja palju – ai että!

Kahvilamme yhteydessä on saunatila sekä palju. Saunaan mahtuu 10 henkilöä ja voit saunan yhteydessä vaikka loikoilla paljussa ihaillen merta samalla siemaillen kahvilan tarjoamia kylmiä juomia. Saunan lämmitämme, kun on vähintään 4 saunojaa.

Sauna 15,00€/henkilö (min. 4 hlö)
Sauna ja palju 30,00€/henkilö (min. 4 hlö)

Peruutuksesta ilmoitettaessa alle 6h vuorosta, perimme palvelun hinnan kokonaisuudessaan. Varaus maksetaan kahvilaan ennen vuoroa. Ilmoitathan kahvilaan vähintään tunti ennen vuorosi alkua, mikäli et pääse vuorollesi.

Kahvilallemme saavutaan veneillen (LAT N 60°13,94´LON E 25°21,65 ) tai Pörtö Linen yhteysaluksella (www.portoline.net).